Lahdestaan ylpeä - tulevaisuuden kukoistus alkaa työstä

Lyhyt esittely ja pääteemani Lahden kehittäjänä

Olen 44-vuotias perheenäiti, yritysjohtaja ja Lahden valtuuston ensimmäisen kauden valtuutettu. Kasvoin Lahden Jalkarannassa ja opiskelin Yhdysvalloissa, Helsingissä, Tampereella ja Englannissa.

Ensimmäisen valtuustokauteni aikana olen oppinut paljon pitkäjänteisyyttä, sillä nyt tehtävät päätökset vaikuttavat lapsiimme ja lapsenlapsiimme enemmän kuin meihin itseemme. Minkälaisen maailman, Suomen ja Lahden haluamme heille antaa?

Kaupungin tulee palvella kaikkia ikäryhmiä, kaikenlaisella koulutustaustalla ja kaikenlaisissa ammateissa olevia ihmisiä. Paikallinen päätöksenteko vaikuttaa niin yritysten kuin perheidenkin sijoittumisen alueelle.

Kaupunkimme on houkutteleva kun yrittäjyys, työn tekeminen, opiskelu, asuminen, harrastaminen ja ikääntyminen on täällä mielekästä. Kaupunkilaisten tulee myös kokea, että peruspalvelumme edistävät kaikkien hyvinvointia.

Haluan jatkaa töitä sellaisen Lahden eteen, josta me kaikki voimme myös jatkossa olla ylpeitä.

Lahden tulevaisuuden kukoistus alkaa työstä. Kaupungin päätehtävä ei ole luoda uusia työpaikkoja, mutta sen tulee luoda kaikenkokoisille yrityksille sellaiset olosuhteet, että ne voivat menestyä. Ihmisten työllistyminen ja merkityksellinen arki parantavat meidän kaikkien hyvinvointia.

Nyt toiselle kaudelle hakiessani olen yhä innokkaampi jatkamaan aloittamaani työtä. Tehdäänkö yhdessä rohkeita valintoja meidän kaikkien menestymisen ja hyvinvoinnin eteen? Tehdäänkö Lahdesta yhteinen ylpeydenaiheemme?

Uudistuminen on valinta – Rohkeus on valinta –  Asenne on valinta – LAHTI ON VALINTA.

Milla Bruneau

Milla Bruneau