Juha Rostedt

“Hyvä kansanedustaja kuuntelee ihmisiä ja huomioi työssään muiden mielipiteet. Milla on vahva joukkuepelaaja, jolla on myös kyky johtaa ihmisiä ja asioita. Milla perehtyy asioihin huolella ja toimii aina oikeudenmukaisesti muita kohtaan. Siksi Millalla on hyvät edellytykset toimia kansanedustajanamme.”

JUHA ROSTEDT, HÄMEEN KOKOOMUKSEN PUHEENJOHTAJA, PÄIJÄT-HÄMEEN MAAKUNTAVALTUUSTON PUHEENJOHTAJA, LAHDEN KAUPUNGINHALLITUKSEN 1. VARAPUHEENJOHTAJA, KOKOOMUKSEN PUOLUEHALLITUKSEN JÄSEN

Read More
Heidi Puusa
Jaana Pelkonen

“Lahti ja lahtelaiset tarvitsevat oman valovoimaisen, tarmokkaan, osaavan ja ahkeran edustajan eduskuntaan. Milla on tähän ehdottomasti paras vaihtoehto. Hän on nainen, joka ei jää sanattomaksi missään tilanteessa ja laittaa myös tapahtumaan. Lahdesta lähtöisin olevana voin lämpimästi suositella Millaa. Äänestäisin häntä itsekin, jos suinkin voisin.”

JAANA PELKONEN, KANSANEDUSTAJA

Read More
Heidi Puusa
Johanna Vuopala

“Milla on vanha ja rakas ystäväni kouluajoilta ja upea naisjohtajakollega. Olen aina tuntenut hänet energisenä, positiivisena ja aikaansaavana ihmisenä, joka pistää tuulemaan ja nauttii siitä. Millan vahvuuksia ovat yhdessä tekeminen, asioihin perehtyminen ja itsensä likoon laittaminen. Nämä ominaisuudet tekevät hänestä paitsi hyvän ystävän ja myös loistavan ehdokkaan ja johtajan. ”

JOHANNA VUOPALA, PERHEYRITYS MAKRON OY:N TOIMITUSJOHTAJA, LAHTI

Read More
Heidi Puusa
Anssi Rantasalo

“Lahti on nousussa ja ansaitsee kansanedustajan, jossa on ministeriainesta. Millalla on näyttöjä asioiden menestyksekkäästä eteenpäin viemisestä ja valmiuksia ajaa koko maakunnan ja Suomen etua. Tämä selviää nopeasti hänen kanssaan keskustellessa ja jo ensivaikutelma on vakuuttava. ”

ANSSI RANTASALO, KEMPPI OY:N TOIMITUSJOHTAJA 2000-2017, RANSKAN KUNNIAKONSULI, GREAT VIBRATIONS OY:N PERUSTAJA, LAHTI

Read More
Heidi Puusa
Jouko Kemppi

“Milla edustaa Lahden Kokoomuksen uutta sukupolvea ja on omalla toiminnallaan tuonut uusia tuulia niin Lahden Kokoomukseen kuin myös lahtelaiseen päätöksentekoon. Saamme nauttia hänen työnsä tuloksista moninkertaisesti, kun hän pääsee tekemään politiikkaa päätyönään. Milla on juuri sitä, mitä lahtelainen politiikka kaipaa. Hän hoitaa tehtäviään mallikkaasti ja ryhdikkäästi. ”

JOUKO KEMPPI, PERHEYRITYS KEMPPI OY:N TOIMITUSJOHTAJA 1980-2001, HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA 2001-2014, LAHTI

Read More
Heidi Puusa
Jukka Ottela

“Milla on hyvä esimerkki modernista johtajasta, jolle mm. vastuullinen toiminta on itsestäänselvyys niin liikkeenjohdollisissa tehtävissä kuin hänen omissa arvoissaan. Vastuullisuuden lisäksi Milla selkeästi hakee kansanedustajan työn kautta uutta merkityksellisyyttä työhönsä. Hän on myös erittäin sitoutunut hoitamaan työnsä hyvin. ”

JUKKA OTTELA, ESA KIRJAPAINON TOIMITUSJOHTAJA 1994-2016, PHP HOLDING OY:N HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA, LAHTI

Read More
Heidi Puusa
Tuula Luhtanen

“Olen tuntenut Millan 7-vuotiaasta lähtien hänen valmentajanaan ja seurannut hänen kasvuaan aikuiseksi. Hän on ollut pikkutytöstä lähtien voimakkaasti tiedonhaluinen, päättäväinen, sinnikäs, erittäin sosiaalinen ja lojaali. Näitä ominaisuuksia kunnioitan hänessä nykyisinkin suuresti. Hyvä valinta! ”

TUULA LUHTANEN, RYTMISEN VOIMISTELUN VALMENTAJA JA KOREOGRAFI 1982-1996, KANSAINVÄLINEN TUOMARI 1988-2000, OLYMPIAVALMENTAJA 1988-1992, OLYMPIATUOMARI 1996, LAHTI

Read More
Heidi Puusa
Timo Seppälä

“Milla on johtanut menestyksellisesti erilaisia yrityksiä. Hänen liikkeenjohdolliset kykynsä ovat minulle vahva osoitus siitä, että häneen voi luottaa myös yhteisten asioidemme hoitamisessa. Milla nauttii laajaa luottamusta yli poliittisten puoluerajojen ja monissa erilaisissa sidosryhmissä. ”

TIMO SEPPÄLÄ, KANSANEDUSTAJA 1999-2007, SUOMEN KOTIKYLMIÖ OY:N HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA, HOLLOLA

Read More
Heidi Puusa
Vappu Pimiä

“Milla on periksiantamaton, empaattinen ja erinomainen tiimipeluri, joka esimiehenä ottaa hienosti kaikki huomioon. Olen onnellinen, että olen saanut tehdä Millan kanssa töitä, mutta vielä onnellisempi, että saan kutsua häntä ystäväksi. Olen todella iloinen, että nyt koko Suomella on mahdollisuus saada Milla käyttöönsä! ”

VAPPU PIMIÄ, JUONTAJA, TOIMITTAJA, TIETOKIRJAILIJA, YRITTÄJÄ, HELSINKI

Read More
Heidi Puusa
Peter Barkman

Milla laittaa tuulemaan! Olen tuntenut Millan usean vuoden ajan ja saanut työskennellä hänen kanssaan Yellow Film & TV:n hallituksessa. Näinä vuosina huomasin, että mikäli jokin asia haluttiin oikeasti ja nopeasti toteutumaan, Milla oli se, joka oli jo tehnyt sen! Poikkeuksellinen toimeenpanokyky, halu ja tarve saada aikaan, ei vain suunnitella on Millan ykkösvahvuus. Se on poikkeuksellinen!

PETER BARKMAN, YELLOW FILM & TV:N HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

Read More
Heidi Puusa