tekoja_suomen_hyväksi.png

 

TIEDOTE 19.4.2018

Eduskuntavaalit 2019

Lähden tavoittelemaan kansanedustajan paikkaa 14.4.2019 järjestettävissä eduskuntavaaleissa. Tavoittelen eduskuntavaaliehdokkuutta luottavaisin mielin, sillä laajat tukijoukot Lahdesta ja ympäröivästä maakunnasta ovat voimakkaasti kannustaneet minua asettumaan ehdolle. Lopullisesti Hämeen Kokoomuksen piirihallitus asettaa ehdokkaansa piirikokouksessaan toukokuussa.

Jatkan nykyisen työnantajani Yellow Film & TV:n kansainvälisten toimintojen johtajana syksyyn asti. Tämän jälkeen jään yhtiön osakkaaksi, hallituksen jäseneksi sekä neuvonantajan rooliin.

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on kiinnostanut minua aina ja kotikaupunkini Lahden asioihin vaikuttaminen kaupunginvaltuuston jäsenenä ja nyt myös valtuuston puheenjohtajana on antanut minulle varmuutta pyrkiä seuraavaksi mukaan valtakunnan politiikkaan.

Olen saanut osallistua Kokoomuksen toimintaan ja kehittämiseen puoluevaltuuston jäsenenä ja koen, että olen nyt valmis tekemään sellaista politiikkaa, jolla varmistetaan suomalaisten ihmisten, yritysten, yhteisöjen, kaupunkien ja maakuntien menestymismahdollisuudet sekä hyvinvointi tulevaisuudessa.

Kansanedustajana minulle annettaisiin mandaatti ja vastuu toimia koko valtakunnan politiikan vaikuttajana. Sen myötä pääsisin myös entistä vahvemmin tekemään töitä Lahdessa ja Päijät-Hämeessä asuvien ihmisten sekä alueella toimivien yritysten ja yhteisöjen hyväksi.

Tämä on ollut urani suurin ja henkilökohtaisin päätös. Olen saanut siihen kuitenkin täyden tuen niin perheeltäni, ystäviltäni, merkittäviltä paikallisilta taustajoukoilta sekä Kokoomuksen johdolta. Tämän tärkeän tuen voimin lähden rohkeasti ja määrätietoisesti tavoittelemaan kansanedustajan paikkaa eduskuntavaaleissa 2019.

 

Milla Bruneau

Lahden Kokoomus

Lahden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja

 

milla.bruneau@lh.lahti.fi

0400-408 951