Lahden Kokoomus lähtee voittamaan vaalit

Lahden Kokoomuksen tavoitteet kuntavaaleissa 2017

Ensimmäiseksi on tärkeää saada ihmiset äänestämään. Meidän kaikkien on nostettava kuntavaalien tietoisuutta kaupunkilaisten keskuudessa ja muistutettava lahtelaisia siitä, että paras tapa vaikuttaa oman kaupunkinsa asioihin on äänestää itselleen sopivaa kuntavaaliehdokasta.

Kokoomuksen ehdokkaiden on omassa viestinnässään ja äänestäjiä kohdatessaan vakuutettava lahtelaiset äänestäjät uudistavasta ja vastuullisesta päätöksenteosta, jota Kokoomus ajaa niin Lahdessa kuin valtakunnallisestikin.

Kokoomuslaiset ehdokkaat ja valituiksi tulleet valtuutetut haluavat päästä tekemään jokaisen kaupunkilaisen toimivaan, terveeseen ja turvalliseen arkeen vaikuttavia päätöksiä. Suomeksi sanottuna tämä tarkoittaa sitä, että lahtelaisten hyvinvointiin on panostettava kaikin mahdollisin tavoin paikallisesti, koska lahtelaisten arkisten unelmien ja tavoitteiden toteuttaminen luodaan juuri Lahdessa – ei missään muualla.

Paikallisessa päätöksenteossa tehdään yrittäjille suotuisat olot toimintansa menestyksen ja työllistämismahdollisuuksien eteen, paikallisessa päätöksenteossa ratkaistaan ovatko koulut laadukkaita ja työskentelytilat terveellisiä, paikallisessa päätöksenteossa huolehditaan siitä, että rakennettu ympäristö toimiva ja turvallinen ja paikallisessa päätöksenteossa vaikutetaan siihen, että seniorit pääsevät elämään täysipainoista ja omatoimista elämää.

Tästä meidän täytyy lahtelaisia äänestäjiä muistuttaa kannustaessamme heitä käyttämään ääntänsä tulevissa kuntavaaleissa. Äänestämällä kokoomuslaista ehdokasta, haluamme omalta osaltamme taata, että Lahdesta tulee kaikille hyvä: toimiva, terve ja turvallinen. 

Kokoomuksessa aatteemme on yhdistelmä vastuuta, välittämistä, yksilönvapautta ja mahdollisuuksien tasa-arvoa. Yhteisöllisyys ja sellaisista huolehtiminen, jotka eivät muuten pärjää, ovat kokoomuslaista politiikka ja välittämistä. Tämä korostuu myös tulevaisuuden Lahdessa, koska keskittymällä ennakoiden ihmisten hyvinvointiin vältymme kasvavilta SOTE-menoilta.

Ja tietenkin Kokoomuksen tärkein tavoite on myös voittaa vaalit.

 

Lisää Lahden Kokoomuksen kuntavaaliteemoista tulevina päivinä täällä blogissani.

Ennakkoäänestys 29.3.-4.4.

Vaalipäivä 9.4.

 

Milla Bruneau

Valtuustoryhmän puheenjohtaja, kuntavaaliehdokas

Milla Bruneau