Kokoomus tuo yhteiseen pöytään ratkaisuja

Kokoomus tuo yhteiseen pöytään ratkaisuja

Teimme Lahden Kokoomuksessa hartiavoimin töitä ja saimme kuntavaaleille asetettuun alkuperäiseen määräaikaan mennessä täyden 88 kuntavaaliehdokkaan listan. Asettamamme tavoite monipuolisesta, laadukkaasta ja uusiutuvasta ehdokaslistasta onnistui yli odotusten. Heti alkuun haluan kiittää kaikkia niitä, jotka osallistuivat ehdokashankintaamme. Aivan valtava urakka, jonka yhdessä saimme maaliin. KIITOS!

Emme tinkineet asettamistamme tavoitteista missään vaiheessa ja haimmekin mukaan eri ikäisiä ja eri alojen osaajia ja ammattilaisia ja olen erittäin ylpeä ja kiitollinen tästä joukosta. 60% ehdokkaista on uusia, joista suurin osa myös uusia Kokoomuksen jäseniä. Miehiä on 60%, naisia 40% ja ehdokkaiden keski-ikä on tippunut hieman viime kerrasta ollen nyt 48 vuotta.

Ehdokasporukkamme on sekä taloudellisesti että inhimillisesti vastuullista tulevaisuutta tekevien ehdokkaiden lista. Erityisen iloinen olen siitä, miten tämä porukka on alusta lähtien osoittanut kertakaikkisen kiitettävää yhteistyöhalua ja -kykyä sekä vahvaa sitoutumista yhteisten asioiden hoitoon sekä kampanjointiin.

Seuraavat kolme kuukautta keskitymme kuntavaaliteemojemme esille tuomiseen eri tavoin huomioiden pandemian aiheuttamat rajoitukset, jotka auttamattomasti vaikuttavat kampanjointiimme. Olemme panostaneet verkkonäkyvyytemme mm. uudistamalla verkkosivumme www.lahdenkokoomus.fi sekä löytäneet uusia tapoja kuntalaisten tavoittamiseen sosiaalisen median kautta. Lähempänä vaaleja tulemme toki näkymään myös katukuvassa sekä perinteisessä mediassa.

Pidetään yhdessä huoli, että kaikki pysyvät uudessa kampanjointimallissa mukana. Autetaan viestimme saavuttamisessa niitä, joille digiloikka ei ole mahdollista. Pidetään huoli omalta osaltamme siitä, että vaalit käydään turvallisesti ja vastuullisesti.

Ennen kaikkea vahvistetaan kaikessa toiminnassamme kuntalaisten luottamusta siihen, kuinka äänestämällä Kokoomusta kaupunkia johdetaan taloudellisesti ja inhimillisesti kestävästi. Kokoomus on Suomen vahvin kuntapuolue. Me osaamme hoitaa paikallisia asioita parhaiten, jotta oma asuinympäristömme on parempi ja turvallisempi. Me otamme kuntalaisten asiat vakavasti ja haluamme luoda paikallisille yrityksille mahdollisuuden menestyä ja kaikille kuntalaisille mahdollisuuden voida hyvin.

Ehdokkaille toivotan mitä parhainta iloa ja tekemisenmeininkiä. Nyt kun kaupungin paras ehdokaslista on kasassa, keskitytään siihen, että vaali-iltana sininen tolppa nousee. Kokoomus on ainoa oikea vaihtoehto kaupungin uudelleenrakentamiseksi pandemian jälkeen; me osaamme taloudenpidon, me kykenemme yhteistyöhön, me haluamme löytää ratkaisuja, me toimimme vastuullisesti ja me haluamme tehdä ihmisille hyvää.

Kevätterveisin,

Milla Bruneau

Kokoomuksen Lahden Kunnallisjärjestön puheenjohtaja

me_rakastetaan_lahti_FB.png
Milla Bruneau